Už sú doma

25 februára, 2021
zu-su-doma_header-1200x900.jpg

Trojičky Eszter, Levente a Bence sa v našej nemocnici narodili 2.1.2021. Televízny štáb relácie MOJA DIAGNÓZA bol od začiatku pri rodinke. Nakrútili, ako sa pripravovali na pôrod, príchod detí na svet a potom aj šťastnú rodinu doma.

Reláciu si môžete pozrieť v archíve RTVS: Novozámocké trojčatá – starostlivosť o novorodencov v čase pandémie.

V mene kolegov, ktorí sa o mamičku a detičky starali im želáme veľa krásnych spoločných chvíľ, aby deťúrence robili rodičom radosť a celej rodine želáme hlavne pevné zdravie.

Ako o relácii píšu samotní autori: Štefan a Ágnes sa tešili na príchod druhého dieťatka, keď zistili, že na ceste sú trojčatá. Nezostali zaskočení, plánovali mať veľkú rodinu. Takýto pôrod nie je každý deň. Vyžaduje si zvýšenú pozornosť celého pôrodníckeho a neonatologického tímu. Vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Nových Zámkoch sa na trojčatá tešili. Vytvorili mamičke a jej novorodencom rodinnú atmosféru. Je to zážitok, po ktorom zostáva ešte dlho úsmev na tvári…

RTVS: Novozámocké trojčatá – starostlivosť o novorodencov v čase pandémie
Gynekologicko-pôrodnícka klinika
Neonatologická klinika


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021