Napísali nám…

23 marca, 2021
Untitled-1-1200x900.jpg

Takéto a podobné odkazy, ktoré nám nechávajú pacienti na dotazníkoch, nás vždy potešia. Vážime si každý jeden názor, ďakujeme, že vypĺňate naše dotazníky spokojnosti pacientov.

 

So zdravotnou indikáciou na cisársky rez tak nejak tušíte, že okolo 40teho týždňa stretnete prvýkrát človiečika, ktorý vám robí kotrmelce v brušku. A keďže som nemala žiadnu predstavu o tom, kedy presne a ako to bude, moje dieťatko si spravilo deň podľa seba. Od noci prítomný pocit, že sa “niečo deje“ potvrdili kontrakcie po príchode do pôrodnice. Od toho momentu to bol krásny a dokonalý deň (a ďalšie 4 za ním), keď som mohla plne dôverovať pracovníkom FNsP Nové Zámky. Krátky pobyt na pôrodnej sále s predoperačnou prípravou prebehol rýchlo vďaka úsmevu a povzbudzovaniu zo strany pôrodných asistentiek. Samotný pôrod v spinálnej anestézii je neopísateľný zážitok. Pooperačná bolesť je nič v porovnaní s pocitmi šťastia a lásky, ktoré vás napĺňajú. Starostlivosť sestier na šestonedelí je skvelá nielen po odbornej stránke, ale aj po ľudskej (keď sa niekto zohne, aby vám obviazal nohy alebo ich utrel mokré po sprche, cítite nával vďačnosti). Výborná je starostlivosť o bábätko a snaha naučiť vás kojiť tak, aby ste to spolu s bábätkom zvládli. Pochváliť musím aj pani upratovačku, pani sanitárku a kuchárov za ich prácu. Dva stery na vyšetrenie a vylúčenie covidu spolu s nosením respirátora je najmenej, čo človek v rámci bezpečnosti môže spraviť. Ďakujem kolektívu Gynekologicko-pôrodníckej kliniky, anestéziologickému tímu a aj kolektívu Neonatologickej kliniky, že sme domov odišli zdraví a spokojní. Prajem im všetkým, aby ich poslanie naďalej napĺňalo. S úctou a vďakou.

 


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021