Futbalový zápas pre dobrú vec

26 októbra, 2022
IMG_5086-1200x900.jpg

Osobnosti československého a slovenského futbalu sa stretli na trávniku v Nových Zámkoch na exhibičnom zápase. Na štadióne Ladislava Gancznera sa proti sebe postavili futbalové legendy Internacionáli Slovenska proti výberu Futbalového klubu mesta Nové Zámky (ďalej ako FKM Nové Zámky).

Táto veľkolepá udalosť nepriniesla len futbalový zážitok, akcia mala aj benefičný charakter. Vstupné na akciu bolo dobrovoľné, verejnosť však mala možnosť si zakúpiť tombolové lístky z ktorých výťažok organizátor použil na dobrú vec. „Bezplatným vstupným na podujatie sme sa chceli odvďačiť našim fanúšikom, avšak vyzbierané peniaze sme sa rozhodli dať na osožnú vec. Nakoľko máme širokú mládežnícku základňu, tak sme sa jednoznačne rozhodli výťažok odovzdať práve pre Pediatrickú kliniku FNsP Nové Zámky,“ povedal Július Varga predseda FKM Nové Zámky.

Reportáž zo zápasu si môžete pozrieť tu:


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021