Stretnutie gynekológov

2 júna, 2023

S radosťou oznamujeme, že v minulom roku sme svedkami narodenia 1223 malých zázrakov v našej nemocnici. Ale to nie je všetko! Ešte viac nás teší, že sme výrazne znížili počet predčasných pôrodov a cisárskych rezov, čo je jasným dôkazom, že viac tehotných žien môže zažiť prirodzený pôrod. Tieto skvelé údaje svedčia o našej oddanosti a kvalite starostlivosti, ktorú poskytujeme tehotným ženám a novorodencom v našej nemocnici.

Chceli by sme sa úprimne poďakovať všetkým našim úžasným gynekológom, sestrám a ostatným zdravotníckym pracovníkom, ktorí s nádejou, znalosťami a neúnavným úsilím prispeli k tomuto výnimočnému úspechu. Vaša práca a starostlivosť hrajú kľúčovú úlohu v životoch mnohých rodín, a preto si zaslúžite našu vďaku.

Spoločne sme dokázali zmeniť životy mnohých tehotných žien a novorodencov, a sme pripravení pokračovať v tejto dôležitej práci.

> Gynekologicko-pôrodnícka klinika

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021