Napísali nám…

21 júna, 2023
2-1-1200x900.jpg

Vážený pán riaditeľ,

uplynulo už pol roka odkedy som 1x navštívila Nové Zámky a mala kontakt práve s Vašou nemocnicou.

Našu dcéru aj mňa zachránilo správne rozhodnutie chirurga, ktorý nepodcenil vážne prejavy Hellp syndrómu. Špičkovu starostlivosť a podporu som dostala aj na oddelení ARO, kde sa o mňa príkladne postarali a zastabilizovali ma.

Najväčši kus práce a srdca ale dostala moja dcéra na neonatologickom oddelení, kde strávila 88 dlhých a ťažkých dní. To akým spôsobom, akým prístupom, komunikáciou a empatiu disponuje toto oddelenie na čele s pani primárkou MUDr. Demovou sa naozaj v slovenskom zdravotníctve len tak nevidí. Úžasní tím, skvelí lekári, veľa láskavých sestriciek, naozaj odborníci, ktorí nemali problém všetko dopodrobna vysvetliť, objasniť a veľakrát len tak chytiť za ruku a povedať „bude to v poriadku“…

Môžete byť na nich právom hrdí a my, rodičia deti, ktoré vyšli z pod ich rúk živé a zdravé, im budeme do konca života vďační.

Aj vďaka im nám robí naša Nelinka radosť a spolu s ňou pozdravujeme všetkých lekárov a sestričky, ktoré nám pomohli zvládnuť toto najťažšie obdobie v našom živote.

Za nadštandardnú starostlivosť a to čo pre nás urobili so 💜 ďakujeme pani sestričke Danke a Renátke a pani doktorke Kovácsovej, Demovej, Zaikine a pánovi doktorovi Biresovi.

Sme Vám vďační a na neonatologiu a ARO v NZ budeme vždy spomínať s vzácnosťou.

 

Rodičia Dalimanoví

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021