Napísali nám…

29 júna, 2023
Napisali-nam-02-1200x900.png

Mojí milí a drazí přátelé, odborníci a specialisté. Proste celý tým doktorů z nemocnice, jsem z Jižní Moravy od Kyjova, ale život mě odvál do Ale to není podstatné, já Vám všem tam chci ze srdce poděkovat za Vaši nejcennější práci, jenž vracíte člověka do plnohodnotného života.Takovym člověkem se stala i moje dcera paní Iveta Paroubekova , které se v těchto dnech věnujete.Operace proběhla v úterý 23. v 7.00 hodin panem primářem a celým týmem který byl u toho.Klanim se před Vámi všemi a ještě jednou velké díky za tak záslužnou práci, kterou denně provádíte.Dekuju za své dítě a to dceru, která se bude moct zapojit už jinak do rodinného života bez těch všech bolesti.Z velikou úctou k Vám všem a Vaší práci se rozlucim ze děkuju. Jiřina Dočkalová z ČR.


Po vážnom úraze pravej ruky, som ležal na 5.poschodí úrazovej chirurgie. Chcel by som sa podakovať celému personálu na tomto oddelení, od upratovačky, po ošetrovatelov a ošetrovatelky-sestričky, pánov Doktorov a samozrejme pána primára. Ich prístup k mojej liečbe bol maximálne profesionálny, nehovoriac o prístupe ošetrovateľov a sestičiek. Vážim si vašu prácu, moja úcta, Peter R.


Vážený pán primár, pán Melišek,
rada by som sa poďakovala pánovi doktorovi Žingorovi za operačný výkon, za vysvetlenie,za ľudský a priateľský prístup voči mojej osobe pred aj po operačnom výkone. Ďakujem aj Vám a celému Vášmu kolektívu za profesionálnu prácu, ktorú dennodenne robíte pre nás, pre pacientov.
Ďakujem aj sestričkám, pomocnému personálu a každému, kto sa podieľal na spríjemnení dní a pobytu na Vašom oddelení.
Prajem Vám a Vášmu kolektívu zo srdca len to najlepšie.
S úctou ostávam Eva Ujházy Bogáč.


Chcela by som velmi pekne podakovat doktorom Korocenko, Feszler a Kotrec za vybornu starostlivost a profesionalny pristup. Petra.


V mene celej rodiny by sme sa chceli poďakovať II. internej klinike za starostlivosť o nášho drahého Mikuláša Lánga. Veľmi si Vašu snahu vážime a ďakujeme.
S úctivým pozdravom, smútiaca rodina


Veľmi pekne chceme poďakovať celému kolektívu chirurgického oddelenia za profesionálny a ľudský prístup počas celej hospitalizácie manželky na oddelení od 23.5.2023 do 26.5.2023. Je to za posledných 7 mesiacov druhá veľmi dobrá skúsenosť s profesionálmi novozámockej nemocnice. V novembri 2022 sa nám narodila dcérka a touto cestou chceme veľmi pekne tiež poďakovať celému kolektívu gynekologicko-pôrodníckej klinike, Neonatologickej klinike za to, že sa takmer 3 mesiace (od septembra 2022 do novembra 2022) starali o manželku a potom aj o náš tretí najcennejší poklad. Dnes už budeme mať pomaly 7 mesiacov a paradoxne sa na návštevu nemocnice malá vždy teší 🙂


Nagyon szépen köszönöm a nővérkéknek és az orvosoknak a hozzáado munkáját a ORL osztályon.Nagyon meg voltumk elégedve .Továbbra is sok sikert és kitartást,türelmet a munkájukhoz. Még egyszer köszönjük amit a lányunkért tettek. Sztancsek Juliana ,Sztancsek Ján


(Veľmi pekne ďakujem sestrám a lekárom na ORL klinike za ich obetavú prácu . Boli sme veľmi spokojní. Prajem naďalej vela úspechov a vytrvalosti, trpezlivosti k ich práci. Ešte raz ďakujeme zato, čo urobili  pre našu dcéru. )


Ďakujem pánovi doktorovi MUDr. Olexandrovi Grygorykovi za jeho profesionálny prístup a celému kolektívu gynekológie chcem zo srdca poďakovať za veľmi empatický prístup nielen ku mne, ale ku všetkým pacientkám na oddelení. Všetky sestričky, ktoré tu pracujú sú veľmi mile, láskavé, ochotné a šikovné s dlhoročnými skúsenosťami a praxou. Zo srdca ďakujem.


Vážený pán primár, v minulých dňoch som bol operovaný na Vašej klinike v oblasti krčnej chrbtice. Už pri prvom kontakte s Vami a Vašou sestričkou v ambulancia som nadobudol presvedčenie, že som so svojimi neduhmi v najlešpích rukách. Počas mojej hospitalizácie, operácie som stretol zásadne milých, prívetivých pracovníkov, čo je v dnešných pohnutých časoch málokde vidieť. Na základe mojich životných skúseností môžem konštatovať, že ste Vy aváš kolektív výnimoční. S takým prístupom a starostlivosťou som sa ešte nestretol. Konštatujem, že na Vašej klinike vie každý zamestnanec čo má robiť, každá vec má svoje miesto. Dovoľte aby som sa Vám a Vášmu kolektívu úprimne poďakoval za Vašu starostlivosť, patrí Vám všetká úcta. Prajem Vám všetko dobré, úspech v práci, v živote a radosť z dobre vykonanej práce. S úctouo Ján J.


Srdečne ďakujem celému kolektívu kliniky FBRL (p. prednostovi, fyzioterapeutom, p. doktorkám, všetkým sestričkám/bratom, sanitárom/sanitárkam, upratovačkám) za vašu obetavú prácu vedúcu k úspešnej liečbe a spríjemnenie hospitalizácie. Ďakujem z celého srdca!


Dobrý deň, chcela by som sa veľmi poďakovať za starostlivosť, ktorá mi bola poskytnutá od 5.6. 2023 – 7.6. 2023, počas mojej hospitalizácii na gynekológii. Oceňujem ochotný a pohotový prístup pani doktorky a zdravotných sestier na gynekologickej ambulancii. Tiež chcem pochváliť zdravotnú sestru na urgentnom príjme i ostatný personál. No a v neposlednom rade moje veľké poďakovanie patrí celému kolektívu na gynekologicko – pôrodníckom oddelení. Všetkým doktorom, doktorkám, zdravotným sestrám, sanitárom, sanitárkam, ošetrovateľom, upratovačkám. Zo všetkých som mala veľmi dobrý pocit. Boli ochotní, láskaví, milí, usmievaví…


Moje poďakovanie tiež patrí i všetkým, ktorí sa podieľali na samotnom gynekologickom zákroku: anesteziológ, inštrumentárka, operatérka, asistenti, ošetrovateľ – ich ľudský prístup, dobrá nálada, profesionalita zabezpečili opadnutie strachu a stresu zo zákroku.


Prajem im všetko dobré, veľa pracovných i osobných úspechov, veľa zdravia, sily, aby svoju prácu vykonávali minimálne tak dobre, ako ju vykonávajú teraz. S pozdravom Simona Hudecová.


Zdravím Vás všetkých, tiež som zdravotník a viem že práca s chorými detičkami je fakt náročná, Vďaka Vášmu tímu na oftalmológ očkom oddelení všetko bolo v pohode. Sestrička na recepcii i na ambulancii s Dr. Enikő Krištófovou. Som naozaj vďačná za precízny,rýchly a milý prístup aj v mene moje ošetrenejj dcérky. . Prajem Vám aj naďalej veľa úspechov a hlavne zdravia,s pozdravom Erika z KN !


Dobrý deň. V dňoch 13.6 až 19.6. 2023 som bola hospitalizovaná na Vašom oddelení a podstúpila som operáciu driekovej chrbtice. Chcem sa veľmi pekne poďakovať pánovi primárovi Melišekovi Martinovi , MUDr , že posúdil môj prípad ako neodkladný, pánovi Teroškinovi Jevgeniovi MUDr, ktorý ma operoval, pánovi Baninemrovi Islamovi MUDr, ktorý ma ošetroval. Chcem sa poďakovať všetkým zdravotným sestrám, zdravotnému a pomocnému personálu za ľudský prístup, obetavú opateru, láskavé a povzbudzujúce slová v ťažšej chvíli. Bola som vo viacerých nemocniciach, ale taký nádherný pocit po hospitalizácii mám len z Vášho oddelenia . Prajem Vám veľa vďačných pacientov, veľa úspechov vo Vašej veľmi náročnej a zodpovednej práci. Nech sa Vám všetkým darí aj v osobnom živote. S pozdravom Ľudmila Gajdošová, Ing


Vážená pani Prim. Dr. Viszlayová, Chcel by som sa Vám i Vášmu tímu na Neurologickej klinike touto formou poďakovať za hospitalizáciu, príkladnú starostlivosť ako i organizovanie ďalšej liečby môjho otca MVDr. Karola Pšenáka, ktorý bol dnes prepustený do domáceho ošetrovania. Pevne verím, že predpísaná liečba i plánovaná fyzioterapia prinesú žiadaný výsledok. Prajem Vám i Vášmu tímu dobré zdravie a veľa úspechov.

S pozdravom,
Oskar Pšenák

 

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021