Napísali nám…

18 decembra, 2023
Napisali-nam-04-1200x900.png

Vážená pani riaditeľka, vážená pani primárka,

dovoľte, aby som touto cestou vyjadrila svoje poďakovanie pani doktorke MUDr. Monike Resutíkovej, ktorá mi dňa 24.11.2023 o 11:35 pomohla na svet priviesť môjho krásneho “malinkého„ syna Noela (4430g/55cm). Počas celého pôrodu aj pred bola veľmi profesionálna, milá, vždy ma so všetkým informovala. Taktiež by som sa chcela poďakovať aj dvom úžasným diplomovaným pôrodným asistentkám (pôrodná asistentka Branecká a bohužiaľ tej druhej si priezvisko presne nepamätám, ale asi Keckésová). Pred pôrodom ma chodili stále kontrolovať, s úsmevom ma utešovali, veľmi mi pomáhalo ich pozitívne naladenie. Som im všetkým nesmierne vďačná, aj keď to pri tých bolestiach určite tak nevyzeralo. Bolo vidieť, že svoju prácu robia s láskou.

 

Ešte raz veľmi pekne ďakujem!

S pozdravom

Natália a Noelko.


 

Vazený kolektiv neurochirurgickej kliniky v Novych Zamkoch, chcem sa Vam touto cestou podakovat za veľmi ľudsky a profesionalny prístup pred aj počas hospitalizácie a operácie môjho manžela pána Dušana Mihoka z Liptovského Petra v októbri 2023. Menovite ďakujem p.primárovi Melíškovi za rýchle vybavenie termínu operácie a MUDr. Budavárymu za osobnú angažovanosť, profesinalitu a veľmi ľudský prístup.

Samozrejme moje poďakovanie patrí aj ostatným lekárom a setrám, bez ktorých by to nebolo možné. Ďakujem aj prevádzkovému personálu za veľmi čisté a príjemné prostredie. Prajem všetkým krásne a pokojné Vianoce v kruhu rodiny a v Novom roku želám veľa zdravia a síl do náročnej a zodpovednej práce.

S pozdravom Alena M. manželka

 


 

Týmto by som sa chcela z úprimného srdca poďakovať celému tímu na urgente na nočnej zmene Menovite Mudr. Lenke Malíkovej a Mudr. Zuzane Vargovej za ich odborný a zároveň ľudský prístup. Ďalej pánovi Radoslavovi Tomanovi a pánovi Ladislavovi Drugovi za ich neoceniteľnú starostlivosť, ľudskosť a priateľský prístup.

Práve tak to má vyzerať  na urgente. Keď človek je v núdzi, “ ranený na duši, tele- milý úsmev, priateľské slová sú väčším liekom, balzamom na duši ako samotná medikamentózna liečba.

Samozrejme aj za tú ďakujem. Takto pracujú profesionály.

Ešte raz ďakujem. Ich prístup mi vymazal z pamäti tú bolesť, čo som zažívala a smútok nad časom, čo som tam strávila od 14.30 .
Odchádzala som o 22.05, ale spokojná, že som sa, aj keď nechcene dostala do ich odborných rúk 🙂

 

Erika T.

 


 

List pre psychiatrické oddelenie

Dovoľte mi vyjadriť úprimnú vďaku lekárom a sestričkám za starostlivosť a liečbu. Personál bol príjemný. Liečba mi pomohla. Zo začiatku to bolo ťažšie, ale aj napriek svojim prekážkam som to dobre zvládol.

Komunikácia a trávenie času so spolupacientmi mi výrazne zlepšila náladu. Rôzne odborné terapie mi taktiež napomohli na cestu za lepšími myšlienkami. Najviac mi pomohla terapia hudbou a tancom. Pobyt hodnotím celkovo pozitívne. Musím povedať, že personál sú naozaj profesionáli vo svojom obore.

Z celého srdca im prajem všetko dobré. Hlavne veľa zdravia a lásky.

S pozdravom

p. B

 

 

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021