Napísali nám…

26 februára, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Originálna správa:

Hálás köszönet a kórház szemészeti osztályának minden dolgozójának a segítőkész, kedves ,és szakszerű ellátásért. A szemoperáción estem át és az osztály minden dolgozója nyugodt, kellemes légkört biztosított a betegek számára. Köszönöm. Magdolna P.

Preklad správy:

Veľká vďaka patrí všetkým zamestnancom očného oddelenia nemocnice za ústretovú, milú a odbornú starostlivosť. Absolvovala som operáciu očí a všetci zamestnanci oddelenia zabezpečili pacientom pokojnú, príjemnú atmosféru. Vďaka. Magdolna P.


Chcel by som sa poďakovať celému personálu oddelenia za profesionálne odvedenú prácu a zároveň veľmi milý a ľudský prístup počas mojej hospitalizácie.

Nech sa Vám naďalej darí. Henrich M.


Dobrý deň.
Veľmi by som sa chcela poďakovať lekárom, sestrám, ošetrovateľom na oddelení gynekológie. Naozaj sa o mňa celú dobu starali, odpovedali na moje otázky a prišli vždy s úsmevom.

Ďalej by som sa chcela poďakovať anestéziológom, ktorí mi spríjemnili chvíle pred operáciou, a po nej ma uvítali ich usmiate a kľudné tváre na pooperačnej izbe.

Ešte raz veľká vďaka.
S pozdravom Evka


Dobrý deň, pán riaditeľ,

touto cestou by som sa chcela srdečne poďakovať p. MUDr. Soboňovej, PhD., prednostke a primárke klinickej farmakológie, ktorá mi znovu pomohla a pomáha. Svoju prácu vykonáva zodpovedne a svedomite. Pani primárka je človek, ktorý svoju prácu nielen vykonáva na profesionálnej a odbornej úrovni ale to čo si na nej nesmierne vážim je prístup, akým pristupuje ku každému pacientovi. Ľudskosť a ochota pomôcť pacientovi je pravdepodobne motto oddelenia.

Rovnako ako p. primárka aj sestry sú vždy milé, usmiate a to najpodstatnejšie – sú ochotné. To sa často u Vás v nemocnici žiaľ nevidí. Mnohé oddelenia by si mali brať príklad z ich prístupu. Ešte raz touto cestou nesmierne ďakujem za každú pomoc,ktorú vždy v tejto ambulancii nájdem. Srdečná vďaka, pani primárka.

S pozdravom
Michaela B.

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021