Zapojte sa do moderného tímu FNsP Nové Zámky.

28 februára, 2024
Video-clanok-1200x900.jpg
Sprievodca pre budúcich lekárov.

 

Milí budúci absolventi,

 

stojíte na prahu svojej kariéry v medicíne a rozhodujete sa, ktorým smerom sa vydať. Je to dôležitá rozhodnutie, a preto vám chceme predstaviť dôvody, prečo sa stať súčasťou moderného tímu a prečo je Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky tou správnou voľbou.

Naše pracoviská predstavujú novú éru v zdravotníctve. Sú vybavené najmodernejšími technológiami a zariadeniami, ktoré zabezpečujú najvyššiu úroveň starostlivosti o pacienta. Rozsiahle oddelenia sú nadregionálne známe vďaka svojim špičkovým službám a kvalifikovanému personálu.

Pre vás, lekárov absolventov, otvárame dvere do sveta neustáleho vzdelávania a profesijného rastu. Ponúkame možnosť špecializačného štúdia v rôznych odboroch, ktoré sú súčasťou našej nemocnice. Nástupný plat pre lekárov/absolventov je 1956,- €  a to len začiatok vašej cesty k úspechu.

Ponúkame široké spektrum pracovných príležitostí na rôznych oddeleniach vrátane Geriatrie, Neurológie, Onkológie, Psychiatrie a mnohých ďalších. Bez ohľadu na váš záujem či špecializáciu, u nás si nájdete svoje miesto.

Pre budúcich zamestnancov máme pripravené množstvo výhod a benefitov. Okrem možnosti ubytovania v blízkosti nemocnice, skráteného pracovného času a dodatočných dní dovolenky ponúkame aj závodné stravovanie, príspevky na DDS a jubilejné odmeny.

Aj pre absolventov vysokej školy alebo študentov externého štúdia máme pripravené zaujímavé pracovné pozície v ošetrovateľstve. Nástupný plat sestier po ukončení VŠ je 1304,-€ a pre praktické sestry – asistentky po úspešnom ukončení Strednej zdravotnej školy 1108,40€.

Náš tím je otvorený pre nových členov, ktorí majú chuť rozvíjať sa, zdokonaľovať svoje schopnosti a prijímať nové výzvy. Preto vám ponúkame náborový príspevok vo výške 250€ pri nástupe do nepretržitej prevádzky.

Ak cítite, že ste pripravení pridať sa k nám a byť súčasťou tejto vzrušujúcej cesty v medicíne, neváhajte a kontaktujte nás. Spoločne môžeme meniť svet zdravotníctva k lepšiemu.

 

Tešíme sa na vás!

S pozdravom, Váš tím FNsP Nové Zámky

 

Kontakty na naše oddelenie personálnych činností:

Mail: personalne@nspnz.sk

Telef.kontakt:  0907 708 875 alebo pevná linka: 035 / 691 2523, 035 / 691 2533

 

Video:

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021