Zmena vo vedení nemocnice

1 júla, 2021
2 (1)
1 (1)

„FNsP Nové Zámky je medzi pacientmi vyhľadávanou nemocnicou, ktorá poskytuje zdravotnú starostlivosť na vysokej úrovni a v širokej škále odborností. Ako nový riaditeľ sa budem snažiť urobiť maximum preto, aby sme túto úroveň naďalej rozvíjali a poskytovali kvalitnú zdravotnú starostlivosť. Pandémia Covid-19 veľmi ovplyvnila chod nemocnice, spomalila operačné výkony, ambulancie a preto jednou z mojich prvých úloh bude poskytnúť pre pacientov rýchlejšiu a dostupnejšiu zdravotnú starostlivosť a spravím maximum pre zamestnancov, aby mali lepšie pracovné podmienky. Zároveň sa chcem poďakovať JUDr. Bc. Marianovi Viskupovi za jeho odvedenú prácu, kde za krátku dobu posunul nemocnicu a navrhol nové strategické riešenia v riadení, v ktorých chcem pokračovať.“

S týmito slovami nastúpil do čela nemocnice nový riaditeľ FNsP Nové Zámky MUDr. Karol Hajnovič, ktorý od štvrtka 1.7.2021 tak nahradil JUDr. Bc. Mariana Viskupa, ktorý bol Ministrom zdravotníctva SR vymenovaný do funkcie riaditeľa na dobu určitú a to do obsadenia miesta úspešným uchádzačom výberového konania.

> MY Nové Zámky: Nemocnica v Nových Zámkoch má nového riaditeľa
> ujszo.com: Új igazgatója van az érsekújvári kórháznak

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021