Dar za ich obetavú prácu

27 januára, 2022
Dar-za-ich-obetavu-pracu-1200x900.jpg

Dňa 26.1.2022 bol odovzdaný sponzorský dar Vakcinačnému centru FNsP Nové Zámky v rámci iniciatívy (Kto pomôže Slovensku). Za touto iniciatívou stoja ľudia a spoločnosti, ktoré pomáhajú nemocniciam, záchranárom a očkovacím centrám materiálnym a akýmkoľvek iným vybavením.

DM drogérie sa rozhodla opätovne pomôcť a prispieť produktami vo výške 15 000 €. „Za našu predajňu DM drogérie markt na Vajanského 46 Nové Zámky sme odovzdali dar skvelým ľuďom z očkovacieho centra, ktorý pomáhajú zmierniť dopady pandémie.“

Ďakujeme Sláva Jedličková, Zuzana Šimuneková a celý kolektív predajne 306, oblastná manažérka Lucia Petruš Matúšova a celá spoločnosť DM drogérie markt.

> Vakcinačné centrum FNsP NZ

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021