Výstava prác

16 mája, 2022
IMG_8581-1200x800.jpg

Mladí výtvarníci z Centra voľného času PYRAMÍDA pripravili v rámci krúžku nádherné diela, ktoré nájdete vystavené v priestoroch vestibulu nemocnice.

Žiaci maľovali obrazy na tému Street ART – portrét v rúšku. Práce budú v priestoroch nemocnice vystavené mesiac. „Pre žiakov street Art bola výzva, už samotný formát, a téma sa zrodila z aktuálnej situácie, keď sa portréty maľovali. Chceme veriť, že toto obdobie zostane len ako spomienka, ako tieto portréty,“ prezradila Marta Gyurkovicsová, pedagogička CVČ Pyramída. Potom skončení výstavy sa môžete tešiť na ďalšiu aktivitu týchto šikovných mladých umelcov.

Link na CVČ: https://www.cvcpyramida.eu/63-vytvarny-tvorive-dielne
Prelink na FB: https://www.facebook.com/cvcpyramida

foto: Stanislav Szenczi


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021