Pekného a hlavne zdravého Mikuláša všetkým

7 decembra, 2022
h-1200x900.jpg

Mikuláš mal aj tohto roku obrovské a ťažké vrece. Naplnil ho nielen sladkosťami a drobnými darčekmi, ale najmä želaniami zdravia, šťastia a pokoja. Detičkám, pacientom a samozrejme aj našim zamestnancom priniesol prianie krásnych blížiacich sa sviatkov, plných lásky a rodinnej pohody.

Ďakujeme všetkým, ktorí robia radosť druhým v tejto náročnej dobe. Patrí k ním aj spoločnosť Podunajské orechy, ktorá nemocnici darom poslala “orieškové balíčky“ pre zamestnancov a pacientov, za čo im zo srdca ďakujeme.

Vianoce sú obdobie v roku, kedy sa snažíme so svojimi blízkymi tráviť viac času. Niekedy sa ale môže stať, že šťastie nepraje ani na Vianoce a svojich blízkych neuvidíme. Rozhodli sme sa vyčariť úsmev u všetkých pacientov, lekárov, zdravotníkov a celému personálu nemocnice. Veríme, že ich náš mikulášsky balíček v podobe chutných vlašských orechov potešil a dodal tú správnu energiu. Veď orechy sú veľmi cenným zdrojom omega 3 mastných kyselín tak veríme, že prispievame aj kúskom zdravia.

Ing. Andrej Višňovský – konateľ Podunajské orechy


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021