Napísali nám…

10 novembra, 2023
Napisali-nam-04-1200x900.png

Vážená pani riaditeľka,

chcem sa Vám touto cestou poďakovať za profesionálny prístup a obetavú prácu zamestnancov Vašej nemocnice.
Dňa 13.10.2023 som bol operovaný na ortopedickej klinike – výmena ľavého bedrového kĺbu. Operoval ma pán MUDr. Dušan Kollár starší, ktorému by som sa chcel špeciálne poďakovať. Pán MUDr. Dušan Kollár so svojim tímom odviedli vynikajúcu prácu tak teraz, ako aj pred piatimi rokmi, kedy mi vymieňali pravý bedrový kĺb. Po výmene pravého bedrového kĺbu som sa mohol vrátiť v plnej sile do života bez akýchkoľvek obmedzení. Preto som sa aj teraz pri problémoch s ľavým bedrovým kĺbom s dôverou obrátil na pána MUDr. Dušana Kollára. Operácia opäť prebehla k mojej plnej spokojnosti a bezbolestne.
Rád by som tiež poďakoval zdravotníckemu personálu na oddelení ortopedickej kliniky, ktorý sa tak profesijne ako aj ľudsky o mňa veľmi dobre postaral.

Ešte raz ďakujem a prajem Vám všetkým veľa úspechov v budúcej činnosti.

S pozdravom
Ing. Martin B.


Ďakujem kolektivu ortopedickeho oddenia za starostlivosť pocas hospitalizácie. Ďakujem, Anežka


Dobrý deň.

Chcel by som vyjadriť vysokú spokojnosť na oddelení Urológie (6.poschodie). Na klinike Urológie som bol hospitalizovaný od 6.11.2023 do 10.11.2023 s akútnym problémom renálna kolika – obličkový kameň. Veľká vďaka patrí pánovi Kovačicovi a Bernátovi a celému kolektívu urológie, vynikajuci prístup a komunikácia. Veľká vďaka za pomoc za odstránenie kameňa. Lukáš K.


Dobrý deň, veľmi pekne by som sa chcela poďakovať celému personálu na oddelení gynekológie a pôrodnice.  Dňa 6.11 som bola hospitalizovana kvôli zamlčanemu potratu a odkedy som vošla do nemocnice sa o mňa naozaj pekne starali od pani upratovačiek ,sanitarov,sestriciek až po doktorov boli všetci veľmi milí,ochotní a napriek tomu ,že to bolo pre mňa a teda aj je neskutočne ťažké súcitili somnou ale zároveň sa správali profesionálne a preto im patrí obrovská vďaka.

Snažili sa zo všetkých síl túto ťažkú situáciu uľahčiť aspoň pohladenim, slovami podpori ,objatím a samozrejme nádejou, že všetko bude v poriadku . Strata bábätka boli neskutočne a bude to bolieť navždy  ale aspoň trošičku pomohli prekonať tu bolesť svojim profesionálnym správaním … Ešte raz veľmi pekne ďakujem ❤ Klaudia B.


Dobrý deň. Aj touto cestou by som sa chcel poďakovať urgetnému príjmu (7.11.2023) a potom celému oddeleniu neurológie za veľmi profesionálny a ľudský prístup pri mojej hospitalizácii. Celý personál pracuje na veľmi profesionálnej úrovni. Ešte raz veľké ĎAKUJEM. Martin H.

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021