Magický Mikuláš

6 decembra, 2023
mikulas-vo-fnspnz-1-1200x900.jpg

Magický Mikuláš: Dar želaní a radosti, ktorý nám priniesol obrovské vrece plné lásky a pokoja

🎅🎁🌟

Mikuláš nám opäť priniesol obrovské vrece plné radosti! Okrem sladkostí a drobných darčekov, nám hlavne daroval želania plné zdravia, šťastia a pokoja. Detičkám, pacientom a našim skvelým zamestnancom poslal krásne prianie na blížiace sa sviatky, plné lásky a rodinnej pohody. Sme vďační za tento nezabudnuteľný zážitok a tešíme sa na to, ako spolu prežijeme sviatky v kruhu našich milovaných. 🎅🎁🌟 #Mikuláš #Sviatky #RadostnéChvíle

Sponzormi mikulášskych balíčkov na Geriatrickom oddelení sú firmy: Depend, Centrum voľného času v Šuranoch a p. Magdaléna Rampašeková z Kostolného Seku. Touto cestou sa im chceme úprimne poďakovať. S pozdravom MUDr. Hana Prusáková – primár Geriatrického oddelenia.



logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021