Napísali nám…

8 januára, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Chcem vyjadriť vrelé poďakovanie za vysokú profesionalitu zdravotníckemu personálu na očnej klinike vašej fakultnej nemocnice. V novembri som absolvovala operáciu očí, ktorú vykonala p. primárka MUDr. Ľubica Brániková, MPH so svojím personálom. Poďakovanie patrí aj p. MUDr. Gulyasovej, ktorá bola príjemná a empatická pri každom vyšetrení. Primerane a zrozumiteľne mi vysvetlila všetko o mojej diagnóze a pripravila ma na operačný zákrok. Všetkým, s ktorými som prišla na klinike do kontaktu, patrí veľká vďaka.

Ema K.


Dobrý deň, chcel by som sa poďakovať celèmu personálu na Ortopedickom oddelení, kde som bol hospitalizovaný od 20.12.2023 do 22.12.2023 za veľmi milý, ústretový a ľudský prístup či už doktorky Vinczeovej, sestričiek, ošetrovateľov, sanitárov. Veľké poďakovanie patrí aj pre personál na anesteziológii.

S pozdravom

Štefan Š.


Ďakujem celému personálu oddelenia traumatológie kde som bol hospitalizovaný v termíne od 17.12. do 22.12.2l023,za príkladnú starostlivosť a ochotu,ktorou mi veľmi pomohli v ťažkých chvíľach
Som im nesmierne vďačný. Štefan M.


Dovoľte, aby som sa Vám touto cestou poďakoval za starostlivosť a liečbu. Záujem lekárov a sestier o môj zdravotný stav ma prekvapil. Ani raz som pritom nemal pociť, že by ste to robili z povinnosti, z vašej komunikácie bolo cítiť, že Vaše povolanie je Vašim poslaním. Odborný a profesionálny prístup previazaný s ľudskosťou nám uľahčil neľahké chvíle plné bolesti. Prijemne a užitočne ubiehal čas liečby, vďaka milému prístupu k pacientom a množstvu aktivít, ktoré pre nás pripravujú.

Celá atmosféra a prístup zamestnancov Vášho oddelenia uľahčujú pacientom priebeh liečby a prispievajú k pozitívnemu mysleniu. Aj ja som sat u cítil veľmi dobre, s pozdravom Vrábel.


Dovoľte mi vyjadriť úprimnú vďaku lekárom a sestričkám za starostlivosť a liečbu. Personál bol príjemný. Liečba mi pomohla. Zo začiatku to bolo ťažšie, ale aj napriek svojim prekážkam som to dobre zvládol. Komunikácia a trávenie času so spolupacientmi mi výrazne zlepšila náladu. Rôzne odborné terapie mi taktiež napomohli na ceste za lepšími myšlienkami. Najviac mi pomohla terapia hudbou a tancom. Pobyt hodnotím celkovo pozitívne. Musím povedať, že personal sú naozaj profesionáli vo svojom obore. Z celého srdca im prajem všetko dobré, hlavne vela zdravia a lásky, s pozdravom Bednárik.


Veľká vďaka patrí aj našim spolupacientom, nakoľko sme si tu našli blízkych ľudí a priateľov, ktorí aj po našom odchode domov zostanú súčasťou našich životov. A všetkým vám úprimne prajeme veľa zdravia, spokojnosti a šťastia a nikdy na vás nezabudneme.


Z celého srdca ďakujeme lekárom a sestričkám psychiatrického oddelenia v Nových zámkoch za pomoc, starostlivosť a hlavne úžasný ľudský prístup ku všetkým pacientom. Robíte skvelú prácu, ktorú robíte predovšetkým celým srdcom, za čo sme vám nesmierne vďačné. Vďaka vám sme sa tu cítili veľmi príjemne, s vďakou Kropulová a Beláková.


Touto cestou sa chcem poďakovať celému kolektívu pracovníkov tohto oddelenia za starostlivosť, trpezlivosť a úspešnú liečbu. Je tu dobrý kolektív. Naučila som sa tu veľa. Prajem všetkým veľa šťastia, zdravia, lásky, ďakujem Zdenka H.


Ďakovný list na psychiatrické oddelenie.

Pánovi primárovi ďakujem, že som mohol prísť na oddelenie, môže byť hrdý na doktorky a sestričky, ktoré sú veľmi dobrí. Pani doktorke a sestričkám sa chcem poďakovať, že mi pomohli, aby som sa vyliečil. Sú veľmi milé a trpezlivé. Toľko lásky som dostal od personálu, že bola užitočnejšia ako hociktorý liek. Na tomto oddelení som prišiel na to, že existuje ešte dobrá nemocnica v Nových Zámkoch. Strava bola vynikajúca a ešte raz veľká vďaka za pomoc, s pozdravom Ladislav H.


Ďakujem za obetavú prácu, liečbu, ľudský prístup celému personálu vrátane pána primára, že som sa mohol dostať na vaše oddelenie, nikdy v živote na vás nezabudnem, s úctou Tibor P.


Milý pán riaditeľ

Príjmite úprimné poďakovanie spokojnej pacientky z Trenčína.

V apríli minulého roka som bola operovaná na neurochirurgickej klinike pánom primárom Melíškom. Od prvej konzultácie až po prepustenie a následnú opateru sa mi dostalo úžasného prístupu ako zo strany personálu,ale hlavne pán dr.Melíšek mi významne zmenil život k lepšiemu. Kedže aj po vykonaní operácie sa naďalej zaujímal o môj zdravotný stav. Veľké ďakujem za to, že práve vaša nemocnica zmenila môj názor na naše zdravotníctvo ,pretože az tu som pochopila a zistila, že ešte su lekári so srdcom na pravom mieste, ktorí berú svoju prácu hlavne ako poslanie a nechýba im empatia.

Verím že nie som jediná ktorá je spokojná s prácou primára Melíška. Týmto listom vyjadrujem úprimné poďakovanie..

Želám veľa spokojných pacientov a všetko dobré

S úctou Katarína D.


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021