Napísali nám…

12 februára, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Chcela by som sa touto cestou poďakovať za neskutočne úžasný prístup celému kolektívu gynekologicko-pôrodníckej kliniky, od príjmu až po prepustenie. Sestričky najmilšie na svete, ochotné vždy pomôcť, mi boli vždy k dispozícii.
V neposlednom rade obrovská vďaka patrí lekárom, ale hlavne sestričkám na novorodeneckej klinike, ktoré mi neskutočne pomohli so začiatkami kojenia, vždy poradili bez ohľadu na hodinu a trpezlivo ukázali ako sa starať o bábätko v prvých dňoch po pôrode. Vďaka ich prístupu som počas môjho pobytu v nemocnici prežívala najkrajšie chvíle v živote. Vďaka samozrejme patrí aj ošetrovateľom a všetkým ostatným, ktorých práca dopĺňa robotu sestričiek a lekárov.
Manžel si tiež nevie vynachváliť stravu, posiela do kuchyne pozdrav, že diéta číslo 3 bola výborná

Ďakujeme!

spokojní rodičia malej Esterky


Chcela by som sa poďakovať za starostlivosť o môjho Adamka celému oddeleniu pediatrie. Za celý pobyt u vás v nemocnici sme nemali jeden problém, aj vďaka tomu sa Adamko cítil u vás bezpečne a boli sme obaja v dobrej nálade a spokojní. Mali by si z vás aj ostatné nemocnice brať príklad, pretože ja osobne to viem porovnať s NR nemocnicou. Ďakujem vám a prajem všetko dobré.

Romana L.


Veľká vďaka patrí Neurologickému oddeleniu celému personálu, ktorý sa od 31.1. o mňa patrične staral.. či už sestričky, ošetrovatelia alebo lekári s pani doktorkou Polákovou..velikánske ĎAKUJEM všetkým 🙏 Jarka M.


Chcem zo srdca poďakovať Pani MUDr. Brodnianskej Veronike, že na urgentnom príjme profesionálne pomohla môjmu synovi. Obrovské ĎAKUJEM za jej profesionálny prístup. Ako matka, vidieť svoje dieťa v bolestiach, a potom vidieť ako dieťaťu pomôžu, to sa nedá vyjadriť slovami. Len chcem povedať OBROVSKÉ ĎAKUJEM pani Doktorke, a celému tímu:sestričkám,sanitárom. Prajem im všetko len to naj-najlepšie do života, veľa pracovných úspechov, a pevné nervy, je to ťažká práca, máte môj obdiv. M.P.


Chcem sa touto cestou poďakovať Mudr. Dušanovi Kollárovi, PhD. Trpela som obrovskými bolesťami vo dne aj v noci. Ani s barlami som nevládala prejsť pár krokov. Bola som uväznená doma, kým sa ma neujal pán doktor. Operácia bedrového kĺbu mi vrátila späť môj život. Mudr. Kollár, PhD., ma nielen zoperoval, ale stále sa zaujíma o moje zdravie. Je to ako zázrak, že znovu môžem bez bolesti chodiť na prechádzky a preto s vďakou na neho spomínam.
Mária P.


Chcem sa z celého srdca poďakovať personálu Chirurgickej kliniky Nové Zámky, kde som bola hospitalizovaná od 03.12. do 08.12.2023. Ďakujem za láskavý, srdečný, ochotný a ľudský prístup lekárom, sestričkám, ošetrovateľom, celému personálu na východnej aj západnej strane. Veľké ďakujem patrí MUDr. Mičekovi Jaroslavovi, ktorý ma operoval, každé ráno pred vizitou sa prišiel osobne spýtať ako sa mám, ako sa cítim, skontroloval mi ranu aj redony. Chcem sa poďakovať anesteziologickému tímu, MUDr. Borbélyovej Anikó za profesionálny prístup, operačnému tímu za skvelo odvedenú prácu.

S úctou a pokorou veľké ďakujem Andrea G.

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021