MDŽ

8 marca, 2024
MDZ-1200x900.jpg

Vážené kolegyne,

pri príležitosti Medzinárodného dňa žien by som vám rád vyjadril úprimné poďakovanie za vašu neustálu oddanosť, odbornosť a empatiu, ktorú dennodenne vkladáte do práce. Staráte sa o našich pacientov, varíte nám, vypočítavate pre nás mzdy, účtujete, staráte sa o čistotu v našej nemocnici a vykonávate mnoho iných ďalších činností. Vaša práca a prístup k nej  sú kľúčové pre naše poslanie a úspech.

V našej nemocnici pracuje viac ako 1235 žien, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou nášho tímu. Každá z vás prispieva svojou jedinečnosťou a odbornosťou k tomu, aby sme spoločne tvorili prostredie plné pochopenia, starostlivosti a profesionality. Vaša neúnavná práca, starostlivosť a empatia sú neoceniteľné a každodenne ovplyvňujú životy tých, ktorým pomáhame.

V tento špeciálny deň by som chcel každej z vás zaželať nielen úspech v profesionálnom živote, ale aj osobné šťastie, zdravie a spokojnosť. Nech je Medzinárodný deň žien pre vás pripomienkou vášho významného príspevku nielen k našej nemocnici, ale aj k spoločnosti ako celku.

JUDr. Mgr. Mikuláš Blaško – riaditeľ FNsP Nové Zámky


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021