Dar od VÚB banky

30 decembra, 2021
image0.jpg

Dovoľte nám zároveň z celého srdca Vám poďakovať. Vám, zdravotníkom, ktorí ste v prvej línii, aj Vám, ktorí sa staráte o to, aby naše zdravotníctvo dokázalo liečiť aj iné choroby než len covid.

VÚB banka rozbehla novú iniciatívu #linkavdaky, ktorá je určená práve pre Vás. Na túto linku môžu ľudia zavolať a poďakovať Vám – našim lekárom, sestričkám, záchranárom, jednoducho celému zdravotníckemu personálu. Keď budete mať chvíľu čas, vypočujte si pekné a dojímavé slová na www.linkavďaky.sk.

Radi by sme tiež prispeli k spríjemneniu náročných a dlhých služieb Vašich zdravotníkov, a to dobrou kávou na doplnenie energie a rádiom na uvoľnenie atmosféry. Okrem Vašej obľúbenej hudby si na ňom môžete vypočuť aj poďakovania z našej Linky vďaky, ktoré sa vysielajú každý pracovný deň na rádiu Expres.

Ďakujeme Vám za všetko, čo pre nás robíte.

Bez Vás by sme to nezvládli.

 

Tím VÚB banky


 

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021