Napísali nám…

2 februára, 2023
Napisali-nam-04-1200x900.png

PEDIATRICKÁ KLINIKA

Pekný večer prajem. Dnes nás s dcérkou Ninkou prepustili s vašej kliniky pre veľké deti a chcela by som sa poďakovať za to, že som ako matka dieťaťa videla úžasný prístup personálu najmä k detičkám, k mojej dcérke. Zažila som si situácie kedy sa aj napriek prítomnosti rodiča personál jedného inštitútu nesprával vôbec pekne, ba naopak a konkrétne k mojej dcérke a sľúbila som si že to už nedopustím. Prístup sestričiek ktoré dcérku ošetrovali a tak isto aj lekárov bol veľmi pekný a ľudský, nebolo to iba o podaní lieku, pretože je to ich práca, ale vždy boli veľmi láskavý a milý. Dokonca ma prekvapilo a odľahlo mi, keď mi sestrička nevzala dcérku na odber krvi preč, ale mi ju dovolila mať na kolenách a tak jej vzala krv, čo bolo pre mňa ukludnenie a najmä pre ňu tiež. Vždy keď som niečo potrebovala, alebo ich o niečo poprosila, nikdy mi nedali pocítiť že ich otravujem. Som veľmi vďačná za týchto ľudí. Pre mňa osobne to veľa znamená. Takisto aj pani primárka, je naozaj veľmi zlatý človek. Preto som sa rozhodla napísať verejné poďakovanie, pretože pre mňa osobne si ho zaslúžia a dúfam že takýchto ľudí bude čoraz viac na každom oddelení. Najmä na Tom detskom, kde chovanie autorít robí u detí veľa v Tom, ako to celé znášajú a čo si s toho odnášajú a tiež budúci vzťah k lekárom.

 


GYNEKOLOGICKO-PÔRODNÍCKA KLINIKA

Vážený pán riaditeľ,

Touto cestou Vám chcem aspoň pár slovami opísať osobnú skúsenosť na oddelení gynekologicko – pôrodníckom.
Moja osobná skúsenosť, spred osemnástich rokov je najhoršia akú matka môže pri pôrode zažiť. Popri tom všetko mi to neuľahčoval ani personál,(podrobnosti Vám písať nebudem , no ani po osemnástich rokoch som nezabudla) . Myslela som, že tu sa to už nikdy nezmení, no opak bol pravdou. Vymenovanie pani primárky Mudr. Koprdovej bolo to najlepšie, čo mohlo toto oddelenie dostať. Ja som za pani primárku nesmierne šťastná a vďačná. Jej odbornosť ,prístup a v neposlednom rade ľudskosť s ktorou sa stará o pacientov. Taktiež musím vyzdvihnúť a nedá mi nespomenúť Mudr. Dikácz , ktorá taktiež svojím prístupom a odbornosťou prispieva k dobrému menu vašej nemocnice.
Oddelenie pod vedením pani primárky sa snaží pracovať s pacientom odborne a ľudsky. Pobyt v nemocnici, je pre každého pacienta náročný, ale s takýmto skvelým prístupom a ľudskosťou je vzácne sa stretnúť.
Pán riaditeľ, veľké poďakovanie, patrí práve týmto dvom lekárkam, ktoré mi vrátili úsmev a radosť do života a dieťa do náručia.

S úctou Slávka

Ďakujem že odovzdáte moje poďakovanie pani doktorkám.

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021