Napísali nám…

27 októbra, 2023
Napisali-nam-04-1200x900.png

Dobrý deň,
touto cestou by som sa chcela dodatočne poďakovať za starostlivosť o môjho otecka, ktorý bol hospitalizovaný od 6.7.-12.7.2023 na klinike vnútorného lekárstva. Pozitívne hodnotím a chválim prácu všetkých pracovníkov uvedeného oddelenia – či už sú to ošetrovatelia, zdravotné sestry, lekári. Keď som sa aj informovala ohľadom oteckovho zdravotného stavu – či už osobne alebo telefonicky – službukonajúci lekári mi vždy ochotne poskytli informácie, ktoré som potrebovala. Každý z pracovníkov, ktorého som stretla na oddelení príp. s ním niečo riešila – bol milý, ochotný.
Chcela by som obzvlášť vyzdvihnúť prácu, prístup a starostlivosť vrchnej sestry p. PhDr. Andrei Bartekovej, ktorá bola veľmi ľudská, ochotná, citlivá. Jej prístup svedčí o tom, že svoju prácu berie ako poslanie a neberie pacienta iba ako ďalšie číslo v poradí. Patrí jej naša veľká vďaka. Kiežby bolo v zdravotníctve viac takýchto ľudí, resp. pracovníkov s takýmto prístupom, charakterom.
Ešte raz veľké ďakujem všetkým pracovníkom oddelenia vnútorného lekárstva a špeciálne poďakovanie patrí vrchnej sestre p. Phdr. Andrei Bartekovej.

S pozdravom, Tímea B


Dobrý deň,

chcela by som vám poďakovať za starostlivosť, prístup lekárov, sestričiek a celého detského oddelenia. Boli sme hospitalizovaný na vašom detskom oddelení v pondelok 2.10.2023 a dnes piatok 6.10.2023 prepustený. Ešte som sa ako matka nestretla s takým ľudským prístupom ako je na detskom oddelení v FNsP NZ. Veľký klobúk dole pred personálom nemocnice. Nemôžem ani len jedno slovo v negatívnom zmysle povedať. Informovanosť o zdravotnom stave, odbornosť a profesionalita lekárov, príjemné, milé, zhovievavé vystupovanie personálu a v neposlednom rade aj dobrá strava. Moja 4 ročná dcéra Tamara sa po návrate domov pýta, kedy ešte budeme môcť spinkať v nemocnici, myslím si, že jej slová hovoria za všetko. Naozaj celému detskému oddelenie patrí veľké Ďakujem.

Pekný deň, Zuzana B. a Tamarka


Týmto Vám chcem srdečne poďakovať za odbornú aj ľudskú starostlivosť a prístup počas mojej hospitalizácie na koronárnej jednotke na Oddelení vnútorných chorôb I.

S pozdravom, Peter K.


Vážená pani riaditeľka,

Úvodom svojho listu Vás chcem srdečne pozdraviť. Volám sa František Mlynka. Pred časom som bol hospitalizovaný na neurologickej klinike, kde je primárkou MUDr. Dáša Viszlayová. Pred nástupom na oddelenie som sa stretol s pacientom, ktorý odchádzal a bol nespokojný so všetkým /lekári, sestričky, strava atď./. Moja skúsenosť je iná. Hneď z príchodu ma privítali milé a usmiate sestričky, všetko mi pekne vysvetlili. Počas môjho 8-dňového pobytu som sa stretol len s ústretovým a profesionálnym prístupom pani primárky MUDr. Viszlayovej i môjho ošetrujúceho lekára, sestričiek aj ošetrovateľov. Môj zdravotný stav sa výrazne zlepšil určite aj ich zásluhou. Myslím si, že celý personál neurologického oddelenia si zaslúži uznanie a veľké poďakovanie za ich profesionálne a hlavne s láskou odvedenú službu pre pacientov.

Na záver len dve pripomienky: pacienti neurológie by si zaslúžili lepšie matrace a lepšie vankúše možno aj s pamäťovou penou a do spŕch na podlahu by bolo dobré dať protišmykové podložky.

S pozdravom Váš pacient František Mlynka

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021