S láskou na vás spomíname

5 augusta, 2021
S-laskou-na-vas-spominame_header-1200x900.jpg
Úprimne sme radi, že od začiatku tehotenstva, cez pôrod a následnú hospitalizáciu trojičiek Ester, Bence a Levente všetko išlo tak povediac “hladko“. Rovnako sme nesmierne šťastní, že celá rodinka sa teší pevnému zdraviu a deťúrence robia rodičom veľkú radosť. O to viac nás teší, že si mamička pri všetkých tých mamičkovských povinnostiach spomenula aj na nás.

Vďaka pôrodnici v Nových Zámkoch.

Napriek tomu, že som bola ďaleko od syna a manžela, vedela som, že v nemocnici v Nových Zámkoch som v najlepších rukách.  Profesionálny personál sa o nás veľmi dobre postaral. Všetky 3 bábätká sa narodili s váhou niečo nad 2 kg. Strávili v nemocnici mesiac. Najskôr išla domov Eszter a o pár dní neskôr chlapci.

Ako sa rodinke doma darí sa môžete dočítať tu:

 

RTVS:

 

Facebook:

> Facebook článok

 

> Gynekologicko-pôrodnícka klinika
> Neonatologická klinika

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021