Ceny primátora Nové Zámky

28 novembra, 2021
cena-primatora-1200x899.jpg

Laureáti Ceny primátora Nové Zámky 2020

Mesto Nové Zámky odovzdalo ocenenia aj minuloročných laureátov Ceny primátora mesta Nové Zámky. V mene našich kolegov, ďakujeme.

Ďakujem pekne za ocenenie, veľmi veľa pre mňa znamená. Aj touto formou má verejnosť možnosť  si uvedomiť aká náročná je práca v nemocnici. Toto ocenenie nepatrí len mne, ale patrí všetkým zdravotníckym a nezdravotníckym zamestnancom nemocnice. Momentálne žijeme ťažkú dobu pokiaľ ide o Covid. Situácia v našom regióne sa zhoršuje, prosím všetkých, ktorí ešte nie sú zaočkovaní, aby tak urobili, odbremenia nemocnicu a dajú tak priestor aj bielej medicíne,

povedal Mgr. Peter Hoppan, ocenený za organizovanie protiepidemických opatrení v nemocnici a za obetavú prácu s rizikovými pacientmi.

Pozrite si spravodajský príspevok NZ TV z odovzdania Cien primátora mesta za rok 2020:

Rozhovory s našimi ocenenými si môžete prečítať tu:

> Cena primátora pre verejného zdravotníka FNsP Nové Zámky
> Predstavujeme ďalšieho zdravotníka, ktorý získal Cenu primátora mesta Nové Zámky

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021