Napísali nám…

26 septembra, 2023
Napisali-nam-04-1200x900.png

POĎAKOVANIE – TRAUMATOLOGICKÉ ODDELENIE FNSP NOVÉ ZÁMKY

Dňa 22.7.2023 vo večerných hodinách si naša dcérka Natálka spôsobila dvojitú zlomeninu ľavej ruky.

Prvú pozitívnu skúsenosť sme mali na centrálnom príjme, kde mal nočnú službu MUDr. Ján Lintner. Týmto by som mu chcela prejaviť obrovskú vďaku a obdiv a vyzdvihnúť jeho profesionálny a úžasný prístup k malej pacientke ale aj slušnú a zrozumiteľnú komunikáciu voči mne – ako matke. Už dávno som sa nestretla s takýmto prístupom a ľudskou ohľaduplnosťou. Želám vám zo srdca pán doktor úspešný a profesionálny rast pri vašej náročnej práci.

Pán primár MUDr. Zsolt Góra, moja obrovská vďaka a úcta patrí hlavne vám za okamžitú operáciu mojej dcérky Natálky ale aj MUDr. Erikovi Feszlerovi za upokojujúce a povzbudivé slová pred operáciou. K bezproblémovému priebehu operácie veľkou mierou prispeli aj ďalší členovia operačného tímu, ktorým patrí rovnako moja vďaka. Veľké ďakujem patrí pánom doktorom, sestričkám a ošetrovateľom na oddelení traumatológie. V neposlednom rade obrovské ďakujem patrí sestričke Monike Marikoveczovej na ambulancii traumatologického oddelenia za každodennú starostlivosť, láskavosť, prístup a za všetko čo robí pre našu dcérku Natálku.

S úctou a veľkou vďakou Natálkini rodičia.


 

Dobrý deň Váž.vedenie FNsP Nové Zámky

Chcela som zo srdca poďakovať za kladné vybavenie mojej žiadosti o poskytnutí informácií a vydaní potrebného nálezu.
Ďakujem vám p.Mgr Ján Baček,Ing.Ľubica Jurikova
Milé a veľmi ochotné sestričky na oddelení klinickej onkológii.
Ďakujem p.MUDr.Pavol Demo, vedúca sestra Silvia Sztiszkalova
Želám vám veľa zdravia a síl pri vašej náročnej práci
S úctou: Kelebercova


 

Chcel by som vyjadriť poďakovanie a uznanie pracovníkom Kliniky fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie pod vedením MUDr. Slavomíra Tótha PhD.
Dostal som sa sem po autonehode a následných operáciách dolnej končatiny, ktorá bola po dobu jedného roka znehybnená externým fixátorom.
Bol som príjemne prekvapený, s akou bezprostrednosťou a ústretovosťou som sa tu stretol na všetkých úrovniach. V prvom rade som dostal všetky potrebné informácie o možnostiach, priebehu a predpokladanom trvaní liečby, ktorá bola stanovená s prihliadnutím na celkový zdravotný stav a predchádzajúce zákroky.

Veľmi pozitívne hodnotím aj prístup svojej rehabilitačnej sestry, p. Andrey Juhászovej, ktorá sa nad rámec svojich povinností detailne oboznámila s mojím zdravotným stavom, vykonanými zákrokmi a doterajšou liečbou. Na základe toho potom zvolila postup, ktorý v relatívne krátkom čase priniesol pozitívne výsledky. V tomto smere by si mohli brať príklad aj lekári iných oddelení, ktorí sa častokrát zamerajú len na určitý problém a nevnímajú pacienra komplexne.
Preto patrí moja veľká vďaka rehabilitačnému personálu, ktorý mi pomohol „postaviť sa na vlastné nohy”.
Ďakujem


 

Veľké ďakujeme Martin Raček!

V dnešnom uponáhľanom svete sa nám naskytla úžasná príležitosť poďakovať nášmu priateľovi Martinovi Račekovi za jeho príspevok – úplne novú klimatizačnú jednotku pre našu Kliniku fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie. Jeho štedrá podpora nám pomôže vytvoriť ideálne prostredie pre našich pacientov na ceste za zdravím.

Ešte raz, Martin, obrovské ďakujeme za toto milé gesto. Vaša dobrota nás inšpiruje a motivuje, pretože spolu robíme svet lepším miestom!

FBLR


 

Dnes v noci som bol s mamičkou na urgentne, nakoľko po extrakcii zubu stále krvacala. Službukonajúci lekár Mudr Jan Lintner nielen zastavil krvácanie, ale svojim ľudským prístupom upokojil pacientku. Veľmi ochotná a starostlivá bola aj slúžiaca sestrička.
Veľká Vdaka a uznanie Pavol A.


 

Dobrý deň, týmto by som sa chcela poďakovať celému kolektívu urgentnému príjmu za starostlivosť , profesionálny prístup a pekné slová , keď dnes priniesli moju neter po autonehode . Obzvlášť sestričke Lucke pánovi doktorovi Tsymborskému a pánovi ošetrovateľovi Zolimu. Obrovské ďakujem za všetko. S pozdravom M. Kamenická Urbánková

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021