Napísali nám…

2 apríla, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Ďakujem celému oddeleniu Neurochirurgie lekárom (dr.Žingorovi zvlášť) vrchnej sestre všetkým sestričkam ošetrovateľom za opateru profesionálny prístup všetci sa snažia pacientom uľahčiť ich trápenie a bolesť.Keď som odchádzala z domu som si povedala ,,každá ruka ktorá sa má dotkne mi pomáha k uzdraveniu’’a presne tak to aj je.Ešte raz veľmi pekne ĎAKUJEM a som rada za takúto skúsenosť.Prajem vám všetkým veľa zdravia lebo kto je zdravy môže robiť všetko. Stanka A


Vážená pani ministerka zdravotníctva. S veľko úctou Vás srdečne zdravím, chcela by som sa touto cestou poďakovať zdravotnému personálu v nemocnici v Nových Zámkoch, KVL1, 11. Posch západ, ako lekárom a sestričkám a tiež za dobrú stravu. Prajem im vela zdravia a úspechu v práci. Sú tu všetci veľmi ochotní. Srdečne ďakujem.


Chcem sa poďakovať kolektívu oftalmologického oddelenia kde bol môj manžel operovaný na šedý zákal v februári .Pani primárke Bránikovej za jej profesionálny a ľudský prístup k pacientom, všetkým milým lekárkam a sestričkám. Ďakujem Eva C.


Dobrý deň. Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať celému vedeniu psychiatrického oddelenia vo FNsP v NZ. Na takéto oddelenia sa vo všeobecnosti ľudia pozerajú a berú ako tabu. No sú veľmi potrebné. Sám som si prešiel kvôli úrazu mnohými poschodiami nemocnice v NZ, ale aj na rôznych miestach na Slovensku. Dovolím si tvrdiť a to s úplnou istotou, že taký personál ako je na psychiatrickom oddelení v NZ som nikde nezažil.

Od primára, cez sestričky, po upratovačku. Sestričky majú môj veľký obdiv,za ich nekonečnú trpezlivosť a zhovievavosť. Vždy neuveriteľne milé a usmiate, i keď to nie vždy majú s pacientmi ľahké. Ja sa nehanbím povedať,že som tam bol ale keď psychiatria, tak jedine v NZ. Bol som aj v jednom veľmi známom zariadení, ale to sa nedá porovnať. V NZ robia pre pacientov doslova raj na zemi, za čo im v mene mojom, ale aj pacientov, ktorí tam so mnou boli patrí jedno obrovské ĎAKUJEME. Marián


Dobrý deň . Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať celému oddeleniu pediatria/malé deti/ . Za starostlivosť, trpezlivosť, podporu v ťažkých chvíľach.   Naozaj som veľmi spokojná zo starostlivosťou o moje dieťa ktoré bolo hospitalizované 11 dní , vďaka personálu bolo tieto dni jednoduchšie.   Veľká vďaka Vám všetkým srdečne  všetkých pozdravujeme .

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021