Vážime si Vašu pomoc

21 decembra, 2021
Vazime-si-Vasu-pomoc-1200x900.jpg

Ďakujeme, že spoločne aj so svojimi kolegami a kolegyňami pomáhate držať Slovensko nad vodou. Chceme len, aby ste vedeli, že – hoci to z reakcií niektorých ľudí tak možno niekedy nevyzerá – je tu veľmi veľa ľudí, ktorí vnímajú, čo pre nás robíte a sme vám naozaj vďační. Aj preto iniciatíva Kto pomôže Slovensku spustila výzvu Energia do slovenských nemocníc, ku ktorej sme sa pridali aj my v Martinuse s našimi zákazníkmi, Lunysom a ďalšími firmami. Za vyzbierané prostriedky nakupujeme balíčky plné dobrôt a prvé z nich už putovali (alebo putujú) aj na vaše pracovisko. Veríme, že vám dodali aspoň trochu energie v týchto náročných dňoch.

V Martinuse zároveň príspevky našich zákazníkov zdvojnásobujeme. Časť sumy použijeme na ďalšie nákupy balíčkov a časť budeme posielať vo forme poukážok na nákup kníh na e-shope Martinusu.

Ďakujeme spoločnosti NOVOFRUCT SK za materiálnu pomoc pre našich zdravotníkov, ktorí sa už dlhé mesiace starajú nielen o všetkých Novozámčanov. Každá forma podpory v týchto komplikovaných časoch je pre nás povzbudzujúca a motivuje nás pokračovať v našej práci.

V mene našich detských pacientov sa chceme úprimne poďakovať aj policajtom z KR PZ v Nitre. Mysleli na detičky, ktoré trávia predvianočné obdobie v nemocnici a rozhodli sa ich potešiť milými balíčkami, ďakujeme.

Zákusky pre Covid pracoviská sú od Adriky Černakovej.


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021