Oslávili druhé narodeniny

28 júla, 2023
Oslavili-druhe-narodeniny-1-1200x900.jpg

Občianske združenie Novozámocký bocian sme založili s veľkou nádejou a odhodlaním spríjemniť mamičkám a novorodeniatkam pobyt v našej nemocnici. Naša cesta bola plná dobrodružstiev a nezabudnuteľných momentov.

Prednedávnom sme oslávili naše druhé narodeniny. Pri tejto slávnostnej príležitosti sme odovzdali mamičke, ktorej sa ako prvej narodilo dieťatko v deň založenia OZ, krásnu darčekovú poukážku na novorodenecké fotenie u talentovanej fotografky Kitti-Photo.

Barbora, naša šťastná mamička, s radosťou prevzala tento úžasný dar a my sa tešíme, že sa Kitti-Photo podarilo zvečniť nezabudnuteľné momenty so sladkým Miškom aj jeho bračekom.

S vašou podporou sme za posledné obdobie dosiahli veľký pokrok, no naša cesta sa len začína. Spolu môžeme dokázať omnoho viac, nielen prinášať viac radosti a pohody do nemocničného prostredia, ale sa aj odborne posúvať vpred.

Ďakujeme vám z celého srdca za podporu, a tešíme sa na ďalší skvelý rok, ktorý nás čaká! Vaša podpora je tým motorom, ktorá nás posúva vpred.

Pripojte sa k nám a pomôžte nám šíriť radosť a lásku medzi nové rodiny! 

Váš Novozámocký bocian

https://nzbocian.sk/


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021