Napísali nám…

3 augusta, 2023
Napisali-nam-04-1200x900.png

Vážený pán,
MUDr. Karol Hajnovič
riaditeľ FNsP
Nové Zámky

Vážený pán riaditeľ,

V dňoch 29.6 – 7.7. 2023 som bol hospitalizovaný vo Vašej Fakultnej nemocnici s poliklinikou na Ortopedickom oddelení. Môj pobyt na tomto oddelení hodnotím vxsoko pozitívne. Dňa 30.6. 2023 mi bol operovaný ľavý bedrový kĺb.
Touto cestou sa chcemo poďakovať MUDr. Dušanovi Kolárovi a jeho operačnému kolektívu za úspešný priebeh operácie od mojej preoperačnej prípravy až po samotný koniec operačného zákroku. Taktiež vyjadrujem poďakovanie pooperačnému kolektívu za starostlivosť ktorej sa mi dostalo v poperačnom priestore.
Veľká vďaka patrí aj lekárskému kolektívu na čele s primárom ortopedického oddelenia, ktorí sa pravidelne zaujímali o priebeh mojej rekonvalescencie. Na tomto oddelení sú sestričky a ošetrovatelia, ktorí sú príkladom pre Vašu Fakultnú nemocnicu s poliklikou.
Vážený pán riaditeľ,
Na Vašom ortopedickom oddelení som podstupil druhú operáciu bedrového kĺbu a môžem konštatovať, že Ortopedické oddelenie je veľkým vzorom pre ostatné nemocnice pri vykonávaní takýchto náročných operácii
S vďakou a prianim ďalších úspechov Vám praje
Ján Tomáš


Dobrý deň.Chcem sa z celého srdca poďakovať neurochirurgickemu oddeleniu, hlavne panu primarovi dr.Meliskovi.Som veľmi rada ,ze sa ma ujal a konecne ma zbavil bolesti,ktorými som trpela.Je to výnimočný clovek,lekar s ktorým sa málokedy stretnete.Je ohľaduplný a snaží sa pomôcť ako sa da.Som veľmi rada ,ze sa ma ujal a bola som ja práve operovana vo vašej nemocnici.Velka vdaka ,celému oddeleniu co sa tyka od personálu, sestriciek,sanitarov,lekarov.Taku starostlivosť ,by si želal urcite kazdy pacient.Vladne tam kľud,pohoda,starostlivosť po každej stránke.Pooperacna starostlivosť je na vysokej úrovni.Este raz ,,,VELKE DAKUJEM,,,pan primár dr.Melisek.


S hlbokou úctou, rešpektom a obdivom chceme poďakovať pánovi primárovi Mudr.Zsoltovi Górovi a celému oddeleniu traumatológie, ktoré vedie, za vysoko odborný ako aj ľudský prístup pri záchrane nášho syna M.Tomku a to za nesmierne sťažených podmienok Covidu 19. Svojím úsilím nám vrátili syna do života.
Tiež chceme poďakovať pánovi primárovi rehabilitačného oddelenia Mudr.Slavomírovi Tóthovi PhD a jeho tímu, ktorý uľahčil doliečovanie.
Patrí Vám naša nekonečná vďaka.
rodičia Kamila a Marián Tomkoví


Dobrý deň,
v priebehu mesiaca som sa na pediatrickej klinike ocitla dva krát so synom.
Chcem sa veľmi poďakovať za prístup, odbornosť, starostlivosť, profesionalitu.
Chcem poďakovať lekárom a sestrám za to akým spôsobom a láskou sa starajú o naše ratolesti a nás. ĎAKUJEM


Veľmi chcem oceniť prístup personálu neurochirurgickej kliniky. Ľudský prístup, ochota pomôcť, urgentné riešenie situácie. V inom zariadení nebola ochota pomôcť, tu doslova do hodiny riešenie. Ako doktori, tak aj sestričky vždy ochotne s úsmevom k dispozícii. Veľmi som vďačná za možnosť žiť bez tých bolestí a začať fungovať v živote. Navždy budem vďačná za Vašu ochotu a pomoc cudziemu človeku.


Chcela by so sa s celého srdca poďakovať pani primárke Farulovej ktorá dňa 22.07.23 o 09:00 pomohla priviesť na svet našu princeznú Emmku 3630g a 51 cm , veľmi si vážime profesionálny a hlavne ľudský prístup nedá sa slovami opísať ako veľmi si to vážime a samozrejme ďakujeme aj celému personálu ktorý bol veľmi ochotný a milí a celý pobyt v nemocnici nám veľmi pomáhali je úžasné keď niekto robí svoju prácu s láskou ešte raz jedno veľké DAKUJEM .


17.7 som bola hospitalizovaná na Dermatovenerologickej klinike. Týmto sa chcem veľmi pekne poďakovať za starostlivosť všetkým lekárom a sestrám pod vedením pani primárky Baloghovej Dr. Markovej za profesionálny a veľmi ľudský a milý prístup k pacientom. Ste super, ešte raz ďakujem Eva Cviková


Chceli by sme podakovať v prvom rade za láskavosť a obetavosť celelému personálu neonatológie, špeciálne úžasnej pani primárke Demovej za jej každodenný úsmev, podporu a za špičkovú profesionálne odvedenú prácu, za ľudskosť a neskutočnú opateru našim drahým sestričkám Andrejke, Evičke a všetkým ostatným doktorom a sestrám, ktorí sa o Adelku starali od jej narodenia v 32TT až po jej prepustenie. Dnes táto naša láska oslavuje 1 rok a je to naše živé striebro, úžasné malé žihadlo, je hlavne zdravá, plná života a energie. Navždy na vás budeme s láskou a vďakou spomínať. Ďakujeme za všetko. Rodičia a celá rodina malej Adelky.

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021