Napísali nám…

28 augusta, 2023
Napisali-nam-02-1200x900.png

Dobrý deň,

dnes som bola nútená navštíviť so svojou vnučkou ORL oddelenie v Nových Zámkoch s bolesťou uška. Chcela by som vyzdvihnúť zdravotné sestričky a lekárku MUDr. Alina Zhytko za neskutočný prístup k malej pacientke. Chcem im touto cestou poďakovať a zaželať im vela síl pri ich náročnej práci.

S úctou, Gabriela.


 

Chcela by som vyzdvihnúť maximálne ľudský a empatický prístup vedúcej sestry PhDr. A. Bartekovej a MUDr. Juríkovej (12.poschodie), ktoré ma svojím ľudským prístupom a ochotou pomôcť vskutku nesmierne pozitívne prekvapili, a to podotýkam, že sme sa videli prvýkrát. Srdečná vďaka, Klára


 

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za vstřícné, milé jednání všech doktorů i sestřiček, na oddělení traumatologie.Jménem naší babičky ročník 1939, která si na Slovensku zlomila kyčelní kost a podrobila se u vás operaci. Byla u vás hospitalizovaná týden,,a už se zotavuje v Čechách.Mluvila o vás s takovým nadšením,poprosila mne, zda bych vám neposlala děkovný email.Ještě jednou moc všem děkuje, cítila se u vás tak krásně, že bude na vás stále vzpomínat. Děkujem za celou rodinu Nováková


 

Bážené riaditeľstvo,

touto cestou sa chcem z celého srdca poďakovať pánom doktorom, MUDr. Mgr. Dušanovi Kollárovi, MPH ml. a MUDr. Dušanovi Kollárovi, PhD. St. za obidva operačné výkony, ktoré som postúpila. V roku 2019 mi vymieňali ľavý bedrový kĺb a v roku 2023 pravý bedrový kĺb. Pre celý operačný tím to určite nebula ľahká úloha, ale práve naopak, veľká výzva, keďže som narodená v roku 1934. Zároveň by som rada dodala, že celý kolektív Ortopedického oddelenia FNsP NZ preukázal počas môjho pobytu príkladnú starostlivosť o pacienta.

Moje veľké poďakovanie patrí anestéziológom a celému zainteresovanému tímu, najmä však MUDr. Soni Medekovej, jej spolupracovníčke Beátke a zdravotnej sestre Marte Dékanyovej.

Ďalej by som sa rada poďakovala všetkým pracovníkom FNsP NZ, ktorí mi pomáhali s rehabilitáciou.

Za úspešnú operáciu chrbtice z roku 2020 ďakujem aj MUDr. Mgr. Danielovi Žingorovi, PhD.

A na záver patrí moja veľká vďaka všetkým pracovníkom Fakultnej nemocnice s poliklinikou Nové zámky, primárom, lekárom, sestrám, ošetrovateľom, s ktorými som prišla do kontaktu, pretože každý jeden z nich prejavil veľkú dávku starostlivosti, ochoty, ľudskosti, empatie a trpezlivosti.

S úctou spokojná pacientka Zuzana

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021