Napísali nám…

4 mája, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Dobrý deň,
chcela by som sa veľmi pekne poďakovať celému teamu onkológie na lôžkovej časti na 8.poschodí.
Môj otec tam ležal 15 dní a pani doktorka Molnárová ale aj ostatní lekári, sestričky či už sanitári boli vysoko profesionálni a milí.
Ďakujem pekne aj v mene celej rodiny. Ivona


Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať celému personálu gynekologického oddelenia a oddelenia šestonedelia. V nemocnici som rodila druhú dcérku a bola som nesmierne spokojná. Menovite si lekárov a sestričky už nepamätám, avšak odvádzajú úžasnú prácu, s úsmevom poradia, pomôžu, vysvetlia.
Počas pôrodu ma sprevádzala pôrodná asistentka Simonka Vrábelová, ktorá bola skvelá, usmievavá, chápavá. Touto cestou by som sa jej chcela ešte raz podakovať. Anna


Chcela by som sa poďakovať Neurologickej klinike v Nových Zámkoch za ich starostlivosť a prístup. Personál bol príjemný, ochotný, lekári i zdravotné sestry preukázali svoje odborné schopnosti ako i schopnosť pochopiť a prejaviť ohľad voči pacientom. Ďakujem aj pánovi primárovi, ktorý sa vždy venoval pacientom s úctou a ľudským prístupom. Jeho empatická komunikácia a ochota odpovedať na otázky vytvorili prostredie dôvery a pohodlia.
Som vďačná aj za starostlivosť poskytnutú na Jednotke intenzívnej starostlivosti.

Okrem toho by som chcela poďakovať pani fyzioterapeutke, ktorá bola veľmi milá, ochotne ukázala rôzne cviky, cvičila so mnou, doporučila vhodné cvičenia a požičala potrebné pomôcky na cvičenie. Celkovo, vďaka neurologickej klinike a jej personálu, bol môj pobyt príjemný a bezstarostný.
Veľká vďaka celej neurologickej klinike za ich prácu a starostlivosť o pacientov. Helena

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021