Napísali nám…

3 mája, 2023
Napisali-nam-02-1200x900.png

Gynekologicko-pôrodnícka klinika

Neonatologická klinika

Touto cestou by som sa chcela poďakovať Gynekologicko-pôrodníckej klinike a Neonatologickej klinike.

Veľmi Vám ďakujem za starostlivosť pri pôrode ktorý bol 10.01 2023 aj keď nastali komplikácie, som vďačná, že som bola vo vašich odborných rukách, a podarilo sa neočakávaný problém včas vyriešiť. Ďakujem sestričkám s novorodeneckého oddelenia, že sa o môjho chlapčeka postarali kým som ja nebola schopná mať ho pri sebe kvôli komplikáciám a podávaným transfúziám. Neskutočná vďaka patrí aj sestričkám zo šestonedelia, za ich starostlivosť a ochotu pri zotavovaní po pôrode. Ste úžasný tím ľudí.

Mirko má už 3 mesiace a celá rodina má z neho radosť a najviac jeho starší brat.

Ešte raz jedno veľké ĎAKUJEM

S úctou maminka Lucia


Gynekologicko-pôrodnícka klinika

Rada by som sa touto cestou veľmi pekne poďakovala MUDr. Oleksandrovi Grygorykovi a MUDr. Bianke Górovej, ktorí ma operovali v marci tohto roku. Srdečne ďakujem celému zdravotníckemu a nezdravotníckemu kolektívu na Gynekologicko-pôrodníckej klinike za ich skvelú starostlivosť a ochotu. Osobitné poďakovanie patrí ošetrovateľovi Jožkovi, ktorý s láskou pomáhal mne a aj ostatným pacientom. S úctou a vďakou, pacientka Marta.

Vek nádeje

Marta Prekopová


Neurochirurgická klinika

Dobrý deň. Volám sa Katarína a som z Trenčína.
Touto cestou sa chcem z úprimného srdca poďakovať celemu tímu Neurochirurgickej kliniky. 14.4.2023 som bola operovaná na vašej klinike a naozaj som sa nestretla s takým užasným prístupom ako na tomto oddelení.
Zvláštne poďakovanie patrí pánovi primárovi p. Meliškovi, ktorý jediný na Slovensku mi dal nádej a pomocnú ruku a zoperoval mi chrbticu .Tam kde všetci už môj stav zavrhli ako nezvratný jediný sa nevzdal a urobil maximum preto aby som sa mohla aspoň z časti vrátiť do bežného života. Nielen ako lekár ale hlavne ako človek je nenahraditeľný s empatiou a podporou pacientovi. Pán riaditeľ veľa lekárov by si malo z neho brať príklad ako jednať s ľuďmi a naozaj sa snažiť vyčerpať všetky možnosti ako pomoct… V mene svojom, mojich detičiek pre ktoré budem môcť byť znova mamou ako treba VEĽKÉ ĎAKUJEM. PRAJEM VÁM VŠETKÝM VEĽA ZDRAVIA ŠŤASTIA A SPOKOJNÝCH PACIENTOV..

EŠTE RAZ ĎAKUJEM
S ÚCTOU KATARÍNA DIDIOVÁ
TRENČÍN


Otorinolaryngologická klinika

Dobrý deň minulý týždeň som bol hospitalizovaný a operovaný vo vašej nemocnici na 13.poschodí oddelení ORL operácia prebehla výborne bez komplikácii bez bolestne. Týmto by som sa chcel poďakovať pani primárke Kataríne Szuszekovej za perfekte odvedenú operáciu a tiež veľmi milým zlatým sestričkám a celému kolektívu oddelenia ORL patri im jedno veľké ďakujem za ich starostlivosť a veľmi ľudský prístup. Cítil som sa na oddelení veľmi dobre a som veľmi spokojný.

S pozdravom váš veľmi spokojný pacient T, Szabó 🙂


Neurologická klinika

Ďakujem celému personálu za všetko čo robia pre pacientou nie len pre mňa Neurologickej kliniky 10 poschodie i. Zrubec hosp. od 19.2 do 3.3 2023.

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021