Napísali nám…

6 novembra, 2021
Untitled-1-1200x900.jpg

Dobrý večer,

píšem Vám po 2 rokoch, ale vďaka za to, že ste zachránili a starali sa o moje dievčatko „ako o svoje“ Vám bude patriť do konca života. Vašimi rukami prejde veľmi veľa mini bojovníkov, takže určite si na moju Terezku spomínate veľmi matne. No ja si vás budem pamätať navždy, celé oddelenie neonatológie.

Terezka mala dva roky, vyrástla z nej veľká baba, ktorá sa stále smeje, rozpráva, veľmi rada sa hrá s kockami, stále tak veľmi rada spinká ako Šípková Ruženka (tak ju nazvala pani sestrička) a je úplne zdravá ❤️

Je nám veľmi ľúto, že v dnešnej covid dobe vás nevieme prísť pozrieť, veľmi by som chcela Terezke ukázať tak úžasných ľudí.

Pani doktorky, sestričky a zdravotní pracovníci ešte raz Vám veľmi pekne ďakujem.

S pozdravom MT s Terezkou

> Neonatologická klinika


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021