Všetko najlepšie!

29 apríla, 2024
Vsetko-najlepsie-fnspnz-42-rokov-clanok-h-1200x900.jpg

Dnes si pripomíname 42 rokov od slávnostného otvorenia našej nemocnice na Slovenskej ulici. Čo si v tejto úžasnej príležitosti zaželať? Minimálne ďalšie roky úspešnej existencie, neustáleho pokroku v medicíne a hlavne veľa spokojných a vyliečených pacientov. Nesmieme zabudnúť ani na našich skvelých zamestnancov, ktorí tvoria chrbticu tejto výnimočnej zdravotníckej inštitúcie.

Tieto narodeniny nám pripomínajú, že sme tu pre našich pacientov už 42 rokov a stále sa snažíme poskytovať najlepšiu možnú starostlivosť. Sme vďační za každého, kto prispel k tomuto úspechu – od lekárov a sestier po administratívny personál a dobrovoľníkov. Vaša oddanosť a obetavosť sú základom nášho úspechu.

Neželáme si nič menej, než pokračovať v našej misii poskytovať kvalitnú zdravotnú starostlivosť, byť centrom inovácií a vždy sa snažiť o to najlepšie pre našich pacientov. Nech tieto roky budú plné lásky, starostlivosti a úspechov!

Všetko najlepšie k narodeninám našej nemocnice! 🎉

Titulky:

Dnes slávime 42 rokov od slávnostného otvorenia nemocnice.

Dovoľte mi, aby som pri tejto príležitosti zaželal našej nemocnici spokojných a uzdravených pacientov.

Nezabúdajme aj na našich zamestnancov, ktorí tvoria chrbticu tejto výnimočnej zdravotníckej inštitúcie.

Prajem veľa šťastia a veľa úspechov.

 

Otvorenie nemocnice v novinách (rok 1982):

Všetko najlepšie fnspnz 42 rokov článok noviny Všetko najlepšie fnspnz 42 rokov článok noviny

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021