Napísali nám…

27 marca, 2023
Timko-1200x900.jpg

DERMATOVENEROLOGICKÁ KLINIKA

Vážený pán riaditeľ,

Dovoľte mi, aby som touto cestou vyjadrila poďakovanie tímu dermatovenerologickej kliniky pod vedením pani primárky MUDr. Eriky Baloghovej.

Začiatkom februára som bola hospitalizovaná na uvedenej klinike, čomu predchádzala vyše ročná ambulantná liečba v ambulancii v priestoroch tzv. „zimnej záhrady“. Od prvého okamihu, ako som pred vyše rokom vstúpila do priestorov kliniky som si okrem pekného a príjemného prostredia všimla, že som na pracovisku, kde sú veci zorganizované a fungujú.

Moje poďakovanie za profesionálny, ľudský a milý prístup patrí pani primárke, MUDr. Lehotkaiovej, všetkým sestričkám na oddelení a tiež pani doktorkám a sestričkám z ambulancií v „zimnej záhrade“, s ktorými som doposiaľ prišla do styku.

Prajem pekný deň

Renáta


ORTOPEDICKÁ KLINIKA

Dobrý deň. Touto cestou by som sa chcela poďakovať celému personálu na oddelení ortopédie, 5. Poschodie, za veľmi profesionálny prístup. Na tomto oddelení bol každý veľmi milí a nápomocní od dr. až po sestričky, ešte raz ďakujem, Edita


GYNEKOLOGICKO-PÔRODNÍCKA KLINIKA

Týmto spôsobom by som sa chcel poďakovať pánovi doktorovi za dobre odvedenú špičkovú prácu. Aj keď je to už rok a pol od pôrodu malý Oskarko sa teší dobrému zdraviu aj vďaka pánovi doktorovi. Keby bolo takých odborníkov a profesionálov na Slovensku viac ako je pán doktor. Veľmi oceňujem aj jeho prístup ktorým vie upokojiť aj prvorodičku.

Ženy prežívajú tehotenstvo emocionálne a žovialny prístup pána doktora vie upokojiť rodičku. Peter K.


KLINICKÁ ONKOLÓGIA

Na onkologickom oddelení som bola skoro 2 týždne a môžem povedať, že som sa cítila ako „doma“. Sestričky usmievavé, ústretové, šikovné, ľudské, prispôsobivé, ochotne pomáhali a to môžem povedať aj o ošetrovateľoch, sanitároch a upratovačkách, všetci boli takisto nápomocné. Bár kedy sa dá na nich obrátiť cez deň v noci, prídu, pomôžu, ku každému majú dobré slovo. Ja som veselej povahy, aj keď viem aká som chorá, ja sa nezmením, rada vtipkujem a usmievam sa. Vraj úsmev lieči, najmä keď niekto je odhodlaný uzdraviť sa, bojovať za to a nevzdávať sa.

Ja sa nevzdám, bojujem a usmievam sa! Mária


NEUROLOGICKÁ KLINIKA

Milý kolektív neurologického oddelenia!

Touto cestou chcem vyjadriť poďakovanie celému personálu za starostlivosť mojej 88 ročnej mamičky, ktorá ležala na vašom oddelení od 6.03 do 23.03.2023.Išla tam v takom stave, že skoro vôbec nevedela chodiť, a teraz už pekne prechádza síce pomocou ,ale není pripútaná k posteli. Ďakujem pani primárke MUDr Viszlayovej, doktorovi Szabóovi,doktorke Benczeovej za odborné vyšetrenia a liečenie. Veľká vďaka patrí sestričkám , ošetrovateľom ,sanitárkám za vzornú starostlivosť, ohľaduplnosť, láskavosť a ľudskosť.

Prajem Vám veľa zdravia a veľa síl pri vykonávaní toho náročného a obetavého povolania.

S úctou. Edita F.


NEONATOLOGICKÁ KLINIKA

Dobrý deň, tomuto cestou by som sa chcela poďakovať Neonatologickej klinike.

Veľké ďakujem patrí naozaj všetkým za úžasnú starostlivosť po pôrode o môjho synčeka Timoteja, ktorého som priviedla na svet v nemocnici Nové Zámky dňa 2.3.2022. Pred pár dňami sme oslávili jeho prvý rok života. Je z neho veľmi šikovný chlapček. Veľmi sa doma tešíme z každých pozitívnych výsledkov, ktoré sme spolu robili a dodnes robíme.

Chcela by som poďakovať aj pani doktorke Slávke Kunzovej, ktorá mi vždy podávala informácie o zdravotnom stave, patrí Vám veľké Ďakujem 💙.

Chlapček Timko narodený vo FNsP NZ
Timko

Chlapček Timko narodený vo FNsP NZ

 

 

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021